| The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане | |
|
+2Phoebe Halliwell Нейтън Скот 6 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Нейтън Скот Купидон
Брой мнения : 441 Age : 33 Сили : Взривяане, Уайтайтърска Кръв. Registration date : 01.10.2008
| Заглавие: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Окт 04, 2008 9:00 pm | |
| Тексаско КланеУБИЕЦЪТ НЕ СЕ РАЖДА УБИЕЦ, ТОЙ СЕ СЪЗДАВА! На 20-ти август 1973 г. полицията получава сигнал да провери отдалечената фермерска къща на Томас Хюит, бивш главен кожар в кланицата в Травис Каунти, Тексас. Оказва се, че зловещата му къща крие накълцаните останки на 33 човешки трупа - откритие, което смразява цяла Америка и е обявено за едно от най-големите масови убийства на всички времена. Сега, за първи път, единственият оцелял от гуляя на смъртта нарушава мълчанието си и разказва истинската история, която се е случила в запустелия район на Тексас, където петима младежи случайно се оказват в обсега на психопат с моторна резачка, оставил следа от кръв и ужас, станала известна като “Тексаското клане”.
Последната промяна е направена от Нейтън Скот на Чет Окт 30, 2008 12:06 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Phoebe Halliwell Уайтуайтър
Брой мнения : 274 Age : 29 Име : Дени Сили : Телекинеза,Левитация и Взривяване Registration date : 10.09.2008
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Нед Окт 12, 2008 8:49 pm | |
| еее най-накрая някой да отвори темичка и за моя филм..ми какво мога да кажа..страх, вълнение и интересен сюжет, перфектната съвкупност за един перфектен филм..ее понякога е малко в повечко кървав..ама..се свиква | |
|
| |
.::SwЭт_ХоLи::.. Купидон
Брой мнения : 451 Сили : Очароване Registration date : 10.09.2008
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Пон Окт 13, 2008 5:33 pm | |
| Мн яко филмче и това напоследък по развалипа този жанр (любимият ми) но това кърти.. | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
Брой мнения : 441 Age : 33 Сили : Взривяане, Уайтайтърска Кръв. Registration date : 01.10.2008
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Сря Окт 15, 2008 8:48 pm | |
| Аз съм плакал на него :D :D :D | |
|
| |
Брой мнения : 274 Age : 29 Име : Дени Сили : Телекинеза,Левитация и Взривяване Registration date : 10.09.2008
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Окт 18, 2008 7:38 pm | |
| - Нейтън Скот написа:
- Аз съм плакал на него :D :D :D
Серизоно?!..На коя сцена? | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Нед Окт 26, 2008 3:01 am | |
| Ами...на никоя сцена, странно е да, защото хоратра смятат този филм, за един от най-ужасните ужаси, но на мен ми е мъчно, заради начина по който са убити. Смехотворно е, знам, но и филма ме изпълва с някаква тъга, а как ли се чуства тази жена от истинския случай, която в момента е жива, но е луда??? Когато гледах филма, мисля, че бях 5 или 6 клас и смятах на колко години е Том, излезе, че е на 70 и се приътеснявах да не дойде и да стане Българском Клане :D :D :D | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Нед Окт 26, 2008 3:03 am | |
| Иначе най-гадно ми беше на сцената, в която момичето трябваше да убие приятеля си ;) | |
|
| |
radostina_charmed Неограничен със силите си
Брой мнения : 2055 Age : 28 Име : Радостина Сили : замръзяване и взривяване Registration date : 05.10.2008
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Сря Окт 29, 2008 5:55 pm | |
| Тоя филм ме ужасява.Ужасно ме е страх като го гледам.Гледала съм го само два пъти и умрях от страх, особено първия.А и Нейтън Скот аз лично не мисля, че глупаво или смехотворно,че си плакал на този филм. | |
|
| |
Prue Halliwell Уайтуайтър
Брой мнения : 324 Age : 33 Сили : Телекинеза, Астрална проекция Registration date : 12.09.2008
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Сря Окт 29, 2008 9:40 pm | |
| Тексаско Кланес ама инак филма е хубав, не съм го гледала целият. | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Чет Окт 30, 2008 12:05 am | |
| Ами може да съм допуснал грешка, която ще управя сега, но поне съм сложил вярното заглавие на филма...не да кажем например ''Клането с тексаска резачка'' или ''Клането на Тексас'' или както и да е ;) | |
|
| |
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 6:39 pm | |
| - Нейтън Скот написа:
- Ами...на никоя сцена, странно е да, защото хоратра смятат този филм, за един от най-ужасните ужаси, но на мен ми е мъчно, заради начина по който са убити. Смехотворно е, знам, но и филма ме изпълва с някаква тъга, а как ли се чуства тази жена от истинския случай, която в момента е жива, но е луда??? Когато гледах филма, мисля, че бях 5 или 6 клас и смятах на колко години е Том, излезе, че е на 70 и се приътеснявах да не дойде и да стане Българском Клане :D :D :D
Не мисля, че е смешно даже напротив.На мен не ми се е случвало чак да плача, но на моменти е много гадно.Незнаех, че жената е луда, наистина горката.А доколкото това Том да дойде в България, няма как да стане. | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 6:45 pm | |
| Да...:D Ех,вече не ме е старх на 17 съм :D Ако дойде ще му взе резачката и ще му я завра в задника | |
|
| |
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 7:17 pm | |
| Аз незнам какво бих направила ако го видя, ще се изплаша, защото каквото и да си говорим не е първа красота | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 7:20 pm | |
| Ами да...:D Представи си да тръгне от Тексас да идва в бг | |
|
| |
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 7:28 pm | |
| Всички българи само като го видят и ще се изселят от тука, че няма да могат да спят..а тоя ако го видя насън, права ще си умра | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 7:41 pm | |
| Аз колко съм санувал...даже един път сънувах, че аз съм той, не можах да се осъзная два дена... | |
|
| |
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 7:45 pm | |
| Аз веднъж санувах, че ме гони и точно преди да ме убие и се събудих..беше ужасно | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 7:56 pm | |
| И аз съм го сънувал тва. Или пък, че ония от погрешен завой убиват и изяждат приятелите и родителите ми и тъкмо да стигнат до мен и аз се събуждам :D | |
|
| |
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 8:01 pm | |
| Сънувал ли си, че умираш?Аз да само, че неможах да разбера от какво | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| |
| |
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 8:15 pm | |
| | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 8:31 pm | |
| Аха виждам :D :Happy_New_Year Имам чуството, че тая вечер не съм добре | |
|
| |
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 8:34 pm | |
| Тая вечер никой не е добре..питай Боби | |
|
| |
Нейтън Скот Купидон
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Съб Ное 01, 2008 8:37 pm | |
| Как си боби А ти Фийби? | |
|
| |
Piper Halliwell Уайтуайтър
Брой мнения : 207 Age : 29 Име : Михаела Сили : Вкаменяване,Телепортиране,Емпатия Registration date : 17.01.2009
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане Сря Окт 14, 2009 1:18 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане | |
| |
|
| |
| The Texas Chainsaw Massacre/Тексаско Клане | |
|